Türk mutfağı yemekleri sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir tarif Kırlangıç Buğulama aroması ve ağızda dağılan yumuşacık kıvamı ile özel bir lezzet seçeneği olarak öne çıkıyor. Peki, Kırlangıç Buğulama tarifi nasıl yapılır? Kırlangıç Buğulama nedir? Kırlangıç Buğulama nasıl yapılır, Kırlangıç Buğulama yapılırken nelere dikkat edilir
MAZLEMELER
1 çorba kaşığı krema
1 adet kesme şeker
Tuz
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Balık suyu için:
1 adet kırlangıcın başı, kuyruğu ve kılçığı
1 adet soğan
4-5 adet kereviz yaprağı l Tuz
1 adet temizlenmiş ve filetosu çıkarılmış küçük boy kırlangıç
50 gram tereyağı
Yarım soğan
Yarım sarımsak
1 adet domates
100 gram mantar
1 adet sivri biber
KIRLANGIÇ BUĞULAMA NASIL YAPILIR?
Osman DEMİRHaberler.com – Yaşam
Haber Kaynak : HABERLER.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
10 Ekim 2024SPOR
10 Ekim 2024GÜNDEM
10 Ekim 2024SPOR
10 Ekim 2024SPOR
10 Ekim 2024GÜNDEM
10 Ekim 2024GÜNDEM
10 Ekim 2024